Remote Personal Shopping på Galeries Lafayette i modehuvudstaden

Remote Personal Shopping på Galeries Lafayette

Föreställ dig möjligheten att gå runt och testa det bästa av franskt mode hemifrån? Nu erbjudet varuhuset Galeries Lafayette Remote Personal Shopping hemifrån. Varuhuset är grundat 1912 av kusinerna Alphonse Kahn och Théophile Bader.

Dels erbjuder varuhuset den ordinarie tjänsten – att du kommer till varuhusets privata avdelning för Personal Shopping och provar de outfits stylisten förberett till dig, men de erbjuder nu också något som de kallar för Remote Personal Shopping. Remote Personal Shopping innebär att du hemifrån, genom video, shoppar i varuhuset med hjälp av en personlig stylist. Du får även hjälp av butiksbiträden på varje avdelning för att få samma hjälp och upplevelse som du skulle fått på plats. Om du hittar något du vill ha skickas beställningen hem till din dörr.

Personal Shopping hemifrån
Bild från Galeries La Fayette

Många varuhus och butiker fick ställa om under pandemin för att möta kundbehovet. Vad som passar just dig och din butik kanske skiljer sig något från La Fayettes val – men kunderna har andra krav idag än de hade innan pandemin.

Läs mer:

Remote Personal Shopping på Galeries Lafayette

Klicka här för att läsa om Bergdorf Goodman’s Personal Shopping