Stora online butiken Matchesfashion erbjuder nästintill allt på 5 Carlos Place

Stora online butiken matchesfashion.com erbjuder nästintill allt på 5 Carlos Place

Den lyxiga multi-brand butiken Matchesfashion är internationellt mest känd för sin onlinetjänst. Hur företag som är etablerade online ska få en större fysisk interaktion med sina kunder är en fråga som många löst på olika sätt- men inte lika enastående som MatchesFashion.com. 

2018 öppnades dörrarna till 5 Carlos Place, en plats som erbjuder Personal Shopping, retail, utställningar, event- ja, de har allting. Låt oss gå igenom det makalösa huset, våning för våning. 

Våning 1. Butik

På första våningen har de en butik med ett urval av produkter. Kunden kan gå in på hemsidan och beställa önskad vara som anländer till butiken inom 90 minuter.

Våning 2. Event

På andra våningen äger alla event rum. Dessa kan innefatta allting från musikuppträdanden till middagar och föreläsningar.

Våning 3. Private Shopping

Tredje våningen är tillägnad Personal Shopping. Som Personal Shopping kund får du förmåner som att ha förstahands tillträde till nya kollektioner och inbjudan till VIP events.

Våning 4. Titta

Den fjärde våningen är en plats där du kan se livestreams och diskussionspaneler.

Våning 5. Lyssna

Femte och sista våningen är till för att lyssna. Här finns podcasts och live events för dig som vill lära dig mer om branschens stjärnor.

5 Carlos Place Personal Shopping
Bild av Cat Garcia

Läs mer:

www.matchesfashion.com

Klicka här för att läsa om hur Loewe och Chanel anpassade sig under pandemin