Lisa Rogalin gästar BamTalk 3/2 – The Future of Customer Experience

Personalized Shopping One-to-One:
The Future of Customer Experience

Få har missat den nya trenden med Live-shopping, som dessutom fick sig en riktig uppsving under pandemin. Den nya trenden är nu Personal Shopping Online. Genom digitala verktyg som Bambusers ”one to one” kan kunder nu shoppa live, samtidigt som de får förslag presenterat till sig av en stylist.

Fysiska butiker och online butiker utvecklas ständigt och behöver nya sätt att bemöta kunder på. Ett av dessa är personal shopping online och med digitala verktyg som tex Bambusers ”One-to-One” kan du ha ett helt vanligt videosamtal med dina kunder vi telefon eller dator. Tjänsten kan användas av många olika branscher, som hemelektronik, make-up, inredning men också såklart mode.

Det är många som idag väljer att handla sina kläder via internet än att gå i fysisk butik, men en nackdel är att man inte kan få den personliga servicen som man kan få i butik. Därför är Live-Shopping ett alternativ som visar kläderna live och där du kan ställa frågor och få svar direkt. Detta är en fantastisk utveckling av vanlig internet shopping, att till kunderna kunna ge en service utöver det vanliga.

Molly Rustas Live-Shopping
Bild från Bambuser.com

Bambuser är ett av de företag som redan har snappat upp den nya lösningen på shopping. De erbjuder olika paket för företag som är intresserade av att börja med personal shopping online, tillsammans med dem utbildar vi inom ämnet.

Torsdag 3/2-2022 gästar grundaren av The Retail Academy, Lisa Rogalin, ett Bambuser webinar Bambuser Talks där många frågor om personal shopping online kommer redas ut. Signa upp här nedan för att delta gratis och lära dig mer. 

Klicka här för att läsa om Net-a-porter’s service till toppkunder.