Föreläsningar

Inspirerande företagsföreläsningar

Vi erbjuder föreläsningar inom bland annat klädsel på arbetsplatsen, vad dina kläder säger om dig i arbetet, vilka färger som passar dig, och hur du klär dig efter din kroppstyp. Sedan 2016 har vi hållit dessa föreläsningar inom olika branscher, såsom läkemedelsindustrin, fastighetsmäklare, finans m.m. Fördelarna inkluderar att vägleda dina anställda genom mode-djungeln och att definiera företagets kultur genom klädvalet. Att ha en genomtänkt image i företaget som representeras i vad de anställda har på sig leder till ett ökat förtroende hos era kunder.

Varför våra föreläsningar är viktiga:

  1. Klädsel på arbetsplatsen: Att veta hur man klär sig lämpligt på jobbet är en viktig kompetens. Våra föreläsningar hjälper dina anställda att förstå och behärska detta område.
  2. Kommunikation genom kläder: Dina kläder är ett uttryck för din personlighet och yrkesmässiga image. Vi lär dig hur du använder kläder för att kommunicera rätt budskap.
  3. Färger som passar dig: Vilka färger kompletterar din hudton och stärker ditt utseende? Våra experter avslöjar hemligheten bakom rätt färgval.
  4. Klädsel för olika kroppstyper: Alla har unika kroppstyper, och vi visar hur du kan klä dig för att framhäva dina styrkor och dölja eventuella svagheter.
  5. Företagskultur genom klädsel: Klädsel är en viktig del av företagets image och kultur. Vi hjälper dig att skapa en enhetlig och professionell utstrålning.
  6. Bygga förtroende: Dina kunder och affärspartners bedömer ofta din pålitlighet och kompetens baserat på din klädsel. Våra föreläsningar kan hjälpa dig att bygga förtroende och öka affärsmöjligheterna.

Låt oss guida dig och dina anställda genom världen av mode och klädsel, och tillsammans kan vi skapa en professionell och förtroendegivande image för ditt företag. Kontakta oss idag för att boka en föreläsning som kommer att förändra hur du och ditt företag ser på klädsel och stil.

Vill du boka ett möte för att höra mer om våra föreläsningar? Boka tid här!