Utbildning i Personal Shopping

24 okt 2021 Skriven av The Rose Room Retail
Utbildning i Personal Shopping

Personalized Shopping

Personal Shopping är ett servicekoncept som efterfrågas mer och mer, det är en växande trend både i butik och online. Som kund idag förväntar man sig av butikspersonal; egen tid, god service, kompetens, sortimentskunskap, och ett stort intresse för de varor de säljer. Personal Shopping är en service där du har möjlighet att vinna kunden och skapa både lojalitet och ökad försäljning.

För att lyckas med personal shopping krävs både koncept, en utarbetad strategi, och kompetensutveckling för bästa ROI. Många tror att det är bara ta bästa säljaren och sätta i gång men det krävs mycket mer än så. Det finns flera nyckelfaktorer som vi samlat på oss under åren och tillsammans med vår utbildning skapar du en lyckad personal shopping i butik eller online.

Våra utbildningsprogram ger personalen verktygen att konkret öka försäljningen genom bland annat: behovsanalys, kundpsykologi, stil, färg, kroppsformer, hållbarhet mm. Utbildningen sker vanligtvis under 1-2 heldagar, med både praktiska och teoretiska moment. Utbildningen finns i flera moduler som kan användas separat eller byggas på i moduler efter företagets behov, men kan också helt skräddarsys efter verksamheten.

Lisa Rogalin

Vi har flera års erfarenhet av utbildning för både mindre butiker och stora kedjor. Välkommen att kontakta oss för att diskutera ett skräddarsytt upplägg för dig och din verksamhet.

Koncept & Strategi

24 okt 2021 Skriven av The Rose Room Retail
Föreläsningar för personal och ledning

Get Personal with your customers

The Retail Academy är en innovativ konceptbyrå som tar fram och guidar ditt företag med koncept och strategi inom personal shopping, i butik eller online. Med över 10 års erfarenhet är vi experter inom området personal shopping. Många tror att det räcker med att ta bästa säljaren och starta upp en Personal Shopping, men det krävs mycket mer än så. Det finns flertalet nyckelfaktorer som ska till för få bästa ROI för ditt företag. Vi arbetar med att ta fram koncept, strategi och utbildar ditt företag för att du ska få ut det bästa av en lyckad kundupplevelse och försäljning med personal shopping.

The Retail Academy - Våra tjänster

Kontakta oss för mer information.