Personalized Shopping

Personal Shopping är ett servicekoncept som efterfrågas mer och mer, det är en växande trend både i butik och online. Som kund idag förväntar man sig av butikspersonal; egen tid, god service, kompetens, sortimentskunskap, och ett stort intresse för de varor de säljer. Personal Shopping är en service där du har möjlighet att vinna kunden och skapa både lojalitet och ökad försäljning.

För att lyckas med personal shopping krävs både koncept, en utarbetad strategi, och kompetensutveckling för bästa ROI. Många tror att det är bara ta bästa säljaren och sätta i gång men det krävs mycket mer än så. Det finns flera nyckelfaktorer som vi samlat på oss under åren och tillsammans med vår utbildning skapar du en lyckad personal shopping i butik eller online.

Våra utbildningsprogram ger personalen verktygen att konkret öka försäljningen genom bland annat: behovsanalys, kundpsykologi, stil, färg, kroppsformer, hållbarhet mm. Utbildningen sker vanligtvis under 1-2 heldagar, med både praktiska och teoretiska moment. Utbildningen finns i flera moduler som kan användas separat eller byggas på i moduler efter företagets behov, men kan också helt skräddarsys efter verksamheten.

Lisa Rogalin

Vi har flera års erfarenhet av utbildning för både mindre butiker och stora kedjor. Välkommen att kontakta oss för att diskutera ett skräddarsytt upplägg för dig och din verksamhet.