Style Academy

En utbildning för dig som vill arbeta som Personal Shopper och Stylist

Efter att ha drivit Personal Shoppingen på NK i några år började vi se ett behov av fler professionella stylister. Som ett resultat av detta lanserades första utbildningen 2016. Vi gjorde detta för att säkerställa kvalitet, kunskap och servicenivå för de som vill arbeta med mode och styling. Med goda och välbeprövade erfarenheter från branschen arbetar vi både teoretiskt och praktiskt för att säkerställa att du får ut det mesta av våra kurser.

Vi utbildar idag bland annat:                                

  • de som vill arbeta professionellt som Personal Shopper och Stylist.
  • de privatpersoner som vill lära sig mer om att bygga upp sin garderob.

Vi skräddarsyr kurser och föreläsningar för privatpersoner, magasin, och mycket mer. Våra tidigare elever har gått vidare inom bland annat:

  • Styling för artister
  • Personal Shopping online
  • Personal Shopping och Styling i butik
  • TV produktioner

Mycket i utbildningen Retail Academy baseras på samma koncept som Style Academy. Dock anpassar vi den för butikspersonal och branschpersoner för att säkerställa rätt att rätt kunskap lärs ut till rätt person.

Om du har frågor om någon av våra utbildningar eller vill komma i kontakt med oss för att veta mer så kan du läsa vår Q&A (länk) eller mejla oss gärna en förfrågan till info@rosenrummet.se

Här kan du läsa mer om våra föreläsare. Vi avslutar utbildningen med ett praktiskt och ett teoretiskt prov som måste bli godkänt för att du ska bli diplomerad.