Skräddarsydda stylistutbildningar

Som kund idag förväntar man sig av butikspersonal; god service, kompetens och ett stort intresse för både kund och mode. Kompetensutveckling och utbildning leder till nöjdare kunder och medarbetare, och ger ökad försäljning. 

Våra utbildningsprogram ger personalen verktygen att konkret öka försäljningen genom bland annat behovsanalys, kundpsykologi, stil, färg, kroppsformer och hållbarhet. Utbildningen sker vanligtvis under 1-2 heldagar, med både praktiska och teoretiska moment. Utbildningen finns i flera moduler som kan användas separat eller byggas på i moduler efter företagets behov, men kan också helt skräddarsys efter verksamheten.

Vi har flera års erfarenhet av utbildning för både butiker och stora kedjor. Välkommen att kontakta oss för att diskutera ett skräddarsytt upplägg för dig och din verksamhet. 

Vill du läsa mer om att utbilda dig till Stylist så kan du göra det på The Style Academy.

The Retail Academy - Våra tjänster

Koncept och Strategi

Våra uppskattade utbildningar genomförs för två olika målgrupper. Vi föreläser för olika roller i konfektions- och modebranschen, ex. ledningsgrupper och butikspersonal. 

Den andra målgruppen är företag som definierar stil och kvalitet som viktiga signaler i sin kultur och därför involverar all sin personal. Omfattningen är vanligen 1-2 timmar. Vi föreläser även inom dresscode på arbetsplatsen och inom corporate image consulting. 

Kontakta oss för mer information. Kontakta oss

The Retail Academy - Våra tjänster